itulau_fanua

TALA FOU

Malili i le Tau mafanafana, Tausiga mafanafana i Leoleo

I le maualuga o le vevela o le taumafanafana, o le laina pito i luma o leoleo fesoasoani lautele e pipii atu i le laina pito i luma o le suʻesuʻeina ma le faʻasaʻoina o lamatiaga o le saogalemu, gaioiga o le puipuia o le saogalemu ma le faʻasaʻoina, puipuia o soifua o tagata ma le saogalemu o meatotino ma a latou galuega mamafa.

I le 14:00 pm i le aso 28 o Iulai, 2023, o se vaega o tagata mai le Sichuan Guangrong Group, na taʻitaʻia e le pule sili o le vaega o Mr. Deng, na aveina meaai vave, vai minerale ma isi sapalai malulu i le taumafanafana i le fetaulaiga o le Economic & Development Zone' Expressway. e momoli atu ai le faamaisega ma le faaaloalo maualuga i le pito i luma o leoleo fesoasoani lautele.O lo latou tuuto le manatu faapito ma le tuuto e mafai ai ona tatou maua se siosiomaga sili atu le fealofani ma le saogalemu.

O lenei fa'amaisega e le gata ina aumaia ai le fa'amafanafanaga ma le tausiga i leoleo fesoasoani lautele, ae fa'apu'upu'u le va i le va o leoleo ma pisinisi, ma fa'aalia atili ai le tiute fa'aagafesootai ma le agaga o le Sichuan Guangrong Group.

Sichuan Guangrong Group o le a faʻaauau pea ona faia ni gaioiga faʻapitoa e faʻamalosia ai le galulue faʻatasi ma fesoʻotaʻiga ma leoleo, ma galulue faʻatasi e fausia se siosiomaga fealofani ma filemu.

talafou1 (1)

talafou1 (2)

talafou1 (3)

I le vevela o le tau i le taumafanafana e mafai ona avea ma taimi faigata mo tagata uma.Peita’i, i le vevela o le vevela, o lo’o fa’ataunu’u pea e leoleo laina pito i luma ma leoleo fesoasoani o latou tiute ma fa’atino o latou tiute ina ia mautinoa le saogalemu o le soifua o tagata. & fa'asa'o, puipuia o soifua o tagata ma le saogalemu o meatotino i a latou galuega mamafa.

I le 14:00 pm i le aso 28 o Iulai, 2023, o se vaega o tagata mai le Sichuan Guangrong Group, na taʻitaʻia e le pule sili o le vaega o Mr. Deng, na aveina meaai vave, vai minerale ma isi sapalai malulu i le taumafanafana i le fetaulaiga o le Economic & Development Zone' Expressway. e faailoa atu ai le faamaisega ma le faaaloalo maualuga i le pito i luma o leoleo fesoasoani lautele. O lo latou tuuto le manatu faapito ma le tuuto e mafai ai ona tatou maua se siosiomaga sili atu le fealofani ma le saogalemu.

O le gaioiga o le saunia o meainu e le gata na vave maua ai se mapusaga i leoleo pito i luma, ae na avea foi ma faailoga o le lotogatasi i le va o leoleo ma le aufaipisinisi. O lenei mea na tupu e faʻamaonia ai le tiute faʻaagafesootai ma le agaga o le Sichuan Guangrong Group ma faʻamamafaina la latou tautinoga e saofagā i le soifua manuia o le nuʻu.I le taimi nei O le gaioiga e le gata ina aumaia ai le faʻamafanafanaga ma le tausiga i leoleo fesoasoani lautele, ae faʻapuupuu foi le mamao i le va o leoleo ma pisinisi, ma faʻaalia atili ai le tiute faʻaagafesootai ma le agaga o le Sichuan Guangrong Group.

I se faapuupuuga, o le tuuto ma le galue malosi o leoleo pito i luma i le vevela o le vevela e tatau ona faʻaaloalo tele ma faʻaaloalo. ma li'o pisinisi, ae fa'ailoa mai ai fo'i le tiute fa'aagafesootai a le Sichuan Guangrong Group.I le isi laasaga, o le a faʻaauau pea ona galulue faʻatasi le vaega ma leoleo e fausia se siosiomaga fealofani ma filemu mo tagata uma.


Taimi meli: Sep-18-2023