itulau_fanua

TALA FOU

O le 2023 Comprehensive Integrated Nails Dealer Conference a Guangrong Group ma le 2024 Integrated Nails Dealer Signing Ceremony na faaiuina ma le manuia.

Mai ia Tesema 27 i le 28, 2023, na faia ai e le Guangrong Group se fonotaga tele fao fao tuʻufaʻatasia faʻatau oloa i Guangyuan City, Sichuan Province, faʻatosina tagata faʻatau mai le atunuʻu atoa.O le fonotaga na aoteleina ai galuega ausia ma lesona na aʻoaʻoina i le 2023, faʻataʻatiaina se faʻavae lelei mo le faʻamaeʻaina manuia o le faʻatauga 2024.
IMG_0128

I le taeao o le 27th, o se vaega o tagata faʻatau, taʻitaʻia e taʻitaʻi o kamupani, na asiasi atu i le faʻasalalauga tuʻufaʻatasia o fao ma maua ai se malamalamaga loloto o le gaosiga, faʻapotopotoga, asiasiga lelei, afifiina ma isi faiga.Mulimuli ane, i totonu o le potu fono a le kamupani, na faia ai e taʻitaʻi o matagaluega eseese a le vaega ni talanoaga loloto ma fefaʻatauaʻiga ma tagata faʻatau i luga o maketi, faʻatau oloa, faʻamatalaga tau alamanuia, oloa lelei & fou ma isi vaega.
工厂 (6)
工厂 (3)

I le aso 28, na faia aloaia ai le fonotaga a le au faʻatau i le fale fono a Guangyuan Tiancheng Hotel.O le fonotaga sa taitaia e le susuga ia Deng Kaixiong, le taitai sinia o le vaega, ma sa auai le toatele o taitai o le vaega.I le taimi o le fonotaga, na faʻasoa ai e Mr. Zeng Daye, le taʻitaʻifono o le vaega, le fuafuaga faʻavae a le vaega mo le atinaʻeina o maketi i nai tausaga o lumanaʻi ma tagata faʻatau mai le atunuʻu atoa.Na ia faʻamalamalamaina foi pe faʻapefea ona ausia le faʻaleleia atili o le faʻatauga o pisinisi ma fefaʻasoaaʻi i le lumanaʻi, faʻamamafa le taua o le galulue faʻatasi ma tagata faʻatau.O Mr. Zhao Heping, le faʻatonu o le maketi a le vaega, na aoteleina galuega faʻatau i le 2023 ma tuʻuina atu faʻailoga i le au faʻatau ma le tulaga faʻatauga faʻatau.
经销商会议 (9)
代表颁奖

Mulimuli ane, i se siosiomaga fiafia, Mr. Zeng Daye, taʻitaʻifono o Guangrong Group, sainia se maliega faʻatau oloa faʻatau oloa 2024 ma sui auai faʻatau.
经销商会议 (31)

E ala i lenei fonotaga a le au tusitala ma le saini saini, ua atili faamalosia ai le va fealofani i le va o le kamupani ma le au faatau.O itu uma e lua e vaʻavaʻai i le lumanaʻi ma o loʻo tuuto i le atinaʻe masani.Matou te talitonu o taumafaiga faʻatasi a itu e lua, o le 2024 o le a avea ma amataga fou mo le tuputupu aʻe o pisinisi ma le galulue faʻatasi.


Taimi meli: Ian-09-2024