itulau_fanua

TALA FOU

Malamalama Faamauina filo

Va'aiga lautele:

I le alamanuia masini masini, e tolu mea taua e aʻafia ai le faʻatinoga o meafaigaluega:

1.Pe lelei le lubrication,

2.Pe mautu le sootaga,

3.pe o le va e masani.

O le mea lea, o le faʻaoga saʻo ofaamau filopoto ma pulega faasaienisi o filofa'amau faia se sao taua i le faʻaleleia atili o meafaigaluega. filofa'amau e fa'aaogaina lautele i masini fa'ainisinia, fa'amauina filo e matua'i taua lava. O le fa'aogaina o vaega filo e fa'atasi ai vaega e mana'omia ona fa'apipi'i fa'atasi e ta'ua o le fa'amau fa'amau. O le faʻapipiʻiina o filo o se fesoʻotaʻiga e mafai ona faʻaaogaina ma le faʻaogaina faigofie, faʻapipiʻi faigofie ma le faʻamavaeina, fesoʻotaʻiga faʻalagolago, ma o le tele o vaega filo e faʻasalalau, maualuga le gaosiga ma le tau maualalo, o lea e faʻaaogaina lautele.

2021041213594874

Fa'aleaganu'ufilofa'amau e matua vaevaeina i:

U'ufa'amau, double-muu studfa'amau, fa'ailogafa'amau.

 

U'ufa'amau: O le tasi pito o le fa'amau e masani ona i ai se ulu hexagonal ae o le isi pito e iai se filo. O le fa'amauina e aofia ai le fa'aofiina o fa'amau i pu i vaega fa'apipi'i, tu'u mea ta'ele, ona fa'amau lea nati e fa'atasi ai i vaega. O lenei auala fesoʻotaʻiga e le manaʻomia ai filo e faʻaogaina i totonu o pu, o lea e faigofie tele ma faʻaaoga lautele.

螺栓连接

stud fa'aiu luafa'amau: O mea fa'ai'u fa'alua e iai filo i pito e lua. O lea ituaigasootagao le viliina lea o le pito puupuu o le filo i totonu o le pu filo o le vaega fesootai, faʻapipiʻi i se faʻalavelave faʻafefe, ona tuʻu lea o le vaega lona lua e fesoʻotaʻi, ma mulimuli ane faʻapipiʻi se fufulu ma faʻamau le nati e faʻafesoʻotaʻi vaega atoa. A tala'i, na'o le tatala o le nati ma tu'u le fa'amea i totonu o le pu fa'a filo ina ia le faigofie ona fa'aleagaina le filo. O lenei ituaiga o fesoʻotaʻiga e masani ona faʻaaogaina pe a le matua mafiafia se tasi o vaega fesoʻotaʻi, e le faigofie le viliina o pu, e manaʻomia ona faʻaeseese soo, pe le talafeagai le faʻaogaina o le faʻaogaina o le paʻu ona o tapulaʻa faʻavae.

双头螺柱

Siufa'amau: O lenei feso'ota'iga e le fa'aogaina ni nati, ae fa'aoga fa'avili e ui atu ai i pu o le tasi vaega ma fa'avili sa'o i pu filo o le isi vaega e pipii ai vaega.

螺纹连接

1721958663006

 

a) So'oga fa'amau e) So'oga fa'ai'u fa'alua i) So'oga si'u o) So'oga fa'amau fa'amau

I aso nei, ua faʻateleina le faʻaaogaina e tagatatu'ufa'atasi faoe pei o se ituaiga fou o oloa fa'amau. E mama, faigofie ona faʻapipiʻi, leai se pefu faʻaleagaina, ma e iai le tele o faʻaoga. Ua fa'afeiloa'ia e tagata fa'atau i le taimi lava na fa'alauiloa ai. Le fa'aogaina otu'ufa'atasi faia fao O galuega faʻapipiʻi e sili atu ona faigofie ma mautu.

RC


Taimi meli: Iul-26-2024